Приклади салатів

Грецький салат:

Помідор, огірок, солодкий перець, червоний лук, маслини, сир фета. Заправка – оливкова олія.

Бутерброди можуть бути «правильні»

Візьміть цільнозерновий хліб або хлібці. Як топінги використовуйте рибу, авокадо, адигейський сир, овочі, насіння кунжуту, хумус.

Інший корисний вечірній продукт - кефір.

На його основі можна робити смузі. Покладіть в блендер банан / ківі / фініки / ягоди / сухофрукти / інші фрукти на ваш смак, залити кефіром і подрібнити.

Можна заздалегідь приготувати «основу» страви

Відварити рис, гречку, перловку, макарони твердих сортів. А вже повернувшись додому, швидко обсмажити на вок-сковороді овочі (капусту, моркву, перець, цибулю), додати туди рис і заправити соєвим соусом. Або потушкувати заморожені гриби і додати до них заздалегідь відварену гречку, паралельно нарізавши салат зі свіжих овочів.

Заморожені овочі

Відмінна знахідка для швидкої вечері. Потушкувати броколі, цвітну капусту або стручкову квасолю з соєвим соусом, додати сир – і корисна вечеря готова за 15 хвилин!

Правильне харчування – це просто і швидко!
Інформація надана з метою підвищення свідомості про стан здоров’я і не замінює консультацію лікаря.